Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2018
|
01
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza i bezpieczeństwo zdrowotne mięsa wołowego
Autorzy
Stanislawczyk R.
Warianty tytułu
EN
Nutritonal value and health safety of beef
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
produkcja miesa
spozycie miesa
jakosc miesa
wartosc odzywcza
skladniki odzywcze
cechy sensoryczne
cechy jakosciowe
zawartosc tluszczu
bezpieczenstwo zdrowotne
pierwiastki toksyczne
zanieczyszczenia zywnosci
pozostalosci pestycydow
dioksyny
polichlorowane bifenyle
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2018
Numer
01
Opis fizyczny
s.32-35,tab.
Twórcy
autor
Stanislawczyk R.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Aleksandra Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a08127b5-967c-45b4-a886-13b1d030c4e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.