PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 44 |

Tytuł artykułu

Wpływ kwasowości roztworu na proces współstrącania się związków fenolowych i pigmentów z białkami cytoplazmatycznymi soku z lucerny

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The influence of brown juice acidity on the process of co-precipitation of phenolic compounds and pigments with cytoplazmatic proteins of the alfalfa juice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Opis fizyczny

s.207-211,wykr.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chemii Ogólnej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a06cf333-a9e1-4909-b442-ad65607e3285
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.