Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Herba Polonica
2017
|
63
|
2
|
Tytuł artykułu
Antioxidant activity and free radicals of roasted herbal materials
Autorzy
Wojtowicz E.
,
Krupska A.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Herba Polonica
Rocznik
2017
Tom
63
Numer
2
Opis fizyczny
p.34-41,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wojtowicz E.
Department of Food Concentrates and Starch Products, Prof. Wacław Dąbrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Starołęcka 40, 61-361 Poznan, Poland
autor
Krupska A.
Institute of Molecular Physics, Polish Academy of Sciences, Smoluchowskiego 17, 60-179 Poznan, Poland
autor
Zawirska-Wojtasiak R.
Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/hepo-2017-0011
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9ff83c68-b086-470d-85d8-3ad7be7a996a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.