Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
1989
|
22
|
1
|
Tytuł artykułu
Porównanie wyników oznaczeń składu kwasów tłuszczowych tłuszczu całodziennych posiłków po dwóch sposobach metylacji
Autorzy
Amarowicz R.
,
Smoczynski S.
,
Borejszo Z.
Warianty tytułu
RU
Sravnenie rezul'tatov opredelenii sostava zhirnykh kislot v dnevnom zhire diet posle dvokh metodov metilirovanija
EN
Comparison of results of fatty acids determination in fat of full day's diets after methylation using two different methods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
1989
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
s.7-10,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Amarowicz R.
Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, 10-730 Olsztyn-Kortowo, bl.43
Zakład Chemii i Analizy Żywności, Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie
autor
Smoczynski S.
Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, 10-730 Olsztyn-Kortowo, bl.43
Zakład Chemii i Analizy Żywności, Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie
autor
Borejszo Z.
Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, 10-730 Olsztyn-Kortowo, bl.43
Zakład Chemii i Analizy Żywności, Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9f2c86b4-126f-46cf-9d0a-fae0cda3a5d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.