Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2006
|
4
|
Tytuł artykułu
Nowe technologie - Bezpieczny produkt w przemyśle spożywczym
Autorzy
Stepien K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
nowe technologie
przemysl spozywczy
bezpieczenstwo bakteriologiczne
procesy produkcyjne
kontrola jakosci
X-ray diffraction parameter
zywnosc
jakosc
jonizatory
jonizatory kanalowe
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2006
Numer
4
Opis fizyczny
s.63-65,fot.
Twórcy
autor
Stepien K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9f178bda-4f67-4153-ae6c-fc0c748a5f4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.