Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2020
Tom
---
Numer
1(36)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1(36)
artykuł:
Aspekty prawne związane ze stosowaniem substancji słodzących, w tym polioli
(
Ciekanska A.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Wpływ mikronizacji na morfologię i właściwości fizykochemiczne nasion owsa
(
Michalski J.
,
Syska W.
,
Dyminska L.
,
Kucharska E.
,
Hanuza J.
)
artykuł:
Wykorzystanie metody przypadku w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych oraz zapewnienia ich bezpieczeństwa
(
Gadzala K.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Preferencje i zachowania konsumentów na rynku kosmetyków naturalnych
(
Firek A.
,
Dziadkowiec J. M.
)
artykuł:
Rola przekąsek w żywieniu człowieka ze szczególnym uwzględnieniem przekąsek mięsnych
(
Lesiow T.
,
Kuchlewska M.
)
artykuł:
Czynniki kształtujące jakość wina
(
Gut J.
,
Krzywonos M.
,
Piekara A.
)
artykuł:
Przekąski mięsne – alternatywa dla przekąsek standardowych
(
Szemiel M.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Acerola (Malpigia granatolistna, Malpighia emarginata DC./Malpighia glabra L.) – zastosowanie w żywieniu, profilaktyce zdrowia oraz w pozyskiwaniu substancji o znaczeniu przemysłowym
(
Oledzki R.
)
artykuł:
Ocena stanu odżywienia, sprawności fizycznej oraz częstotliwości spożycia produktów spożywczych przez dziewczęta w wieku 16 i 18 lat
(
Goluch Z.
,
Korsak J.
)
artykuł:
Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków
(
Ryznar-Luty A.
,
Szymanski M.
)
artykuł:
Wegetarianizm i jego odmiany jako alternatywa dla diety tradycyjnej
(
Cader P.
,
Lesiow T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.