Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2014
|
05
|
Tytuł artykułu
Przegląd innowacyjnych rozwiązań w procesie rozdrabniania mięsa
Autorzy
Szelag M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
mechanizacja pracy
rozdrabnianie miesa
kutrowanie
rozwiazania techniczne
urzadzenia mechaniczne
konstrukcja techniczna
zasady dzialania
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Numer
05
Opis fizyczny
s.12-14,fot.
Twórcy
autor
Szelag M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9ee47a08-3b88-49e0-891c-153ae721132b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.