Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2017
|
45
|
4
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza i prozdrowotna pieczarki w kontekście zabiegów kulinarnych
Autorzy
Radzki W.
Warianty tytułu
EN
Nutritional value of Pleurotus and its potential use as additives to the food
RU
Pitatel'naja cennost' i potencial'noe primenenie veshenki kak dobavki k pishhe
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc odzywcza
wartosc prozdrowotna
pieczarki
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2017
Tom
45
Numer
4
Opis fizyczny
s.94-95
Twórcy
autor
Radzki W.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9edb5796-1ec7-43c1-863c-2c59d4d5b65f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.