Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1975
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Sztandary i proporce przechodnie dla najlepszych załóg (Wyniki międzyzakładowego współzawodnictwa pracy w 1974r.)
(
Szczerba M.
)
artykuł:
Od czego zaczynać i jak modernizować obory
(
Skorupa J.
)
artykuł:
Seniorzy mleczarstwa
artykuł:
Piszą o nas dobrze i źle
artykuł:
Technologia oraz charakterystyka sera i serwitu włoskiego
(
Smietana Z.
,
Poznanski S.
,
Jakubowski J.
,
Rembacz J.
,
Rybka Z.
,
Kowalewska J.
)
artykuł:
Chcesz? Skorzystaj z doświadczeń innych!
artykuł:
W nowym zakładzie
artykuł:
"Fondue" z serów krajowych
(
Jakubowski J.
,
Smietana Z.
,
Poznanski S.
,
Sztybur K.
)
artykuł:
Wyrób sera z mleka w proszku i oleju maślanego
artykuł:
Dobór surowca w tropialnictwie serów
(
Lukaszczyk K.
)
artykuł:
Zadania spółdzielczości mleczarskiej w zakresie podnoszenia zdrowotności krów i poprawy jakości mleka
(
Drzewinski S.
)
artykuł:
Systemy i urządzenia do pakowania serów topionych stosowane obecnie na świecie
(
Lukaszczyk K.
)
artykuł:
Charakterystyka enzymatycznych przemian laktozy w serze
(
Bednarski W.
,
Poznanski S.
,
Kowalewska J.
,
Leman J.
)
artykuł:
Klimatyzacja dojrzewalni serów w zakładach mleczarskich
(
Nasiadek S.
)
artykuł:
Transport wewnętrzny w zakładach serowarskich
(
Kaiser B.
,
Poncyljusz W.
)
artykuł:
Produkcja sera cheddar w proszku metodą suszenia rozpyłowego
(
Benke W.
)
artykuł:
Organizacja produkcji pasz własnych w gospodarstwach podejmujących specjalizację
(
Skorupa J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.