PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2014 | 49 | 04 |

Tytuł artykułu

Porównanie wpływu zamrażalniczego przechowywania pieczywa pszennego zwykłego i razowego na właściwości sorpcyjne miękiszu

Warianty tytułu

EN
Comparision of the effect storage plain and wholemeal wheat bread on the sorption properties of the crumb

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

49

Numer

04

Opis fizyczny

s.36-42,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zespół Inżynierii, Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni
autor
  • Zespół Inżynierii, Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9e746bb0-0d0a-4fd7-8692-33c895b6f441
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.