Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Rodzaje drożdży stosowanych w cukiernictwie
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Niesamowity kunszt połączony z pasją
(
Bednarczyk A.
)
artykuł:
Zastosowanie mięty przy produkcji wyrobów cukierniczych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Coś o drożdżach i wyrastaniu, czyli proste ciasto drożdżowe
(
Zielińska M.
)
artykuł:
Rodzaje dekoracji cukierniczych. Zrób to sam - cz.II
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Ceremonie kawowe
(
Musiatewicz A.
)
artykuł:
Draże - technologia produkcji
(
Lawrowski P.
)
artykuł:
Praliny z płynnym nadzieniem w cukrowej skorupce
(
Sacharczuk A.
)
artykuł:
Warzywa na słodko
(
Malecka K.
)
artykuł:
Słodkości pod ochroną
(
Krzyskow-Szymkowicz M.
)
artykuł:
Wzloty i upadki tłuszczów trans
(
Talbot G.
,
Slager H.
)
artykuł:
Trendy 2013 w branży cukierniczej
(
Wilczak A.
)
artykuł:
Złoto i srebro w cukierni
(
Nowicka B.
)
artykuł:
Zimno coraz bardziej inteligentne - cz.I
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Charakterystyka waflarek
(
Mizerski Z.
)
artykuł:
Żelatyna pod lupą
(
Szymanska A.
)
artykuł:
Personalizacja obsługi klienta w cukierni, czyli z jakim klientem może się spotkać właściciel cukierni - cz.I
(
Frackowiak-Switkowska M.
)
artykuł:
Lodowe inspiracje przez cały rok
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Kasy do wymiany?
(
Piotrowski T.
)
artykuł:
Czyszczarki w produkcji cukierniczej i piekarskiej
(
Mizerski Z.
)
artykuł:
Witryny do lodów - cz.III
(
Ejsmont P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.