PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 09 |

Tytuł artykułu

Wpływ stopnia zagęszczenia i lepkości koncentratu na cechy proszku mlecznego

Warianty tytułu

EN
Influence of the concentration degree and viscosity of concentrate on the properties milk powder
RU
Vlijanie stepeni sgushhenija i vjazkosti koncentrata na svojjstva molochnogo poroshka

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

09

Opis fizyczny

s.10-14,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Turku, Turek

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9d2b7bdd-b4f8-4b76-9a95-0318eec8bf9c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.