Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Tworzenie nazw dla produktów mięsnych
(
Zielinski R.
)
artykuł:
Opakowania jadalne na bazie polimerów
(
Kulikowska J.
)
artykuł:
Dobry przepis na bezpieczeństwo
artykuł:
Ocena stanu produkcji oraz ceny żywca rzeźnego w Polsce w 2019 roku
(
Mroczek R.
)
artykuł:
Czarne chmury zbierają się nad dodatkami do żywności z numerami "E" - najlepszym antidotum jest żywność barwiąca
(
Meszka J.
)
artykuł:
Amarone na chłody
(
winny maniak
)
artykuł:
Maszyny i urządzenia wspomagające do nadziewania i klipsowania wyrobów mięsnych
(
Panasiewicz M. K.
,
Mazur J.
,
Panasiewicz K.
)
artykuł:
Konsumencka ocena jakości żywności i ogólna ocena jakości
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Zaawansowane rozwiązania Marel Poultry w zakresie przetwórstwa drobiu
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.