PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 94 | 05 |

Tytuł artykułu

Kulturowe uwarunkowania konsumpcji mięsa

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Cultural conditions for eating meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

94

Numer

05

Opis fizyczny

s.339-342,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Socjologii, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9c2a020b-08b1-4d45-b697-e8d7e4e71bf2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.