PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 94 | 05 |
Tytuł artykułu

Kulturowe uwarunkowania konsumpcji mięsa

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Cultural conditions for eating meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
94
Numer
05
Opis fizyczny
s.339-342,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Socjologii, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9c2a020b-08b1-4d45-b697-e8d7e4e71bf2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.