Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Funkcjonowanie i kontrola pracy urządzeń chłodniczych w browarze
(
Kedzielski F.
)
artykuł:
Oszczędzanie energii w przemyśle owocowo-warzywnym na przykładzie przemysłu francuskiego. Cz.IV. Oszczędność energii w procesie pasteryzacji i sterylizacji konserw
(
Konczewska A.
)
artykuł:
Rola środków odpieniających obecnych w melasach buraczanych w rozwoju drożdży piekarskich S.cerevisiae
(
Zakowska Z.
,
Mihailescu D.
,
Kusewicz D.
)
artykuł:
Zawartość związków azotowych w pomidorach jako wskaźnik jakości przetworów pomidorowych
(
Jacorzynski B.
,
Matuszewska I.
,
Elkner K.
)
artykuł:
Mikroorganizmy a biotechnologia. Jak gospodarować posiadanymi zasobami?
(
Ilnicka-Olejniczak O.
)
artykuł:
Propozycje modyfikacji technologii w gorzelnictwie rolniczym
(
Laczynski B.
)
artykuł:
Frakcjonowane chmielenie piwa ekstraktem chmielu w CO2
(
Komornicki J.
)
artykuł:
Soki warzywne w żywieniu człowieka
(
Fraczek T.
)
artykuł:
Wpływ różnych substancji jako źródła garbników na efekty maderyzacji win owocowych
(
Wzorek W.
,
Konieczna E.
,
Ajewski D.
)
artykuł:
Praktyczne doświadczenia z nowymi systemami filtracyjnymi
(
Komornicki J.
)
artykuł:
Słabszy spirytus to więcej alkoholu
(
Murawski Z.
)
artykuł:
Instalacja do pomiaru, rejestracji i regulacji temperatury w kadziach fermentacyjnych w gorzelni rolniczej
(
Cegla A.
,
Lukasiewicz J.
,
Szymanski M.
)
artykuł:
Niektóre możliwości wykorzystania inżynierii genetycznej w przemyśle spożywczym
(
Sieliwanowicz B.
)
artykuł:
Filtracja piwa systemem cross-flow
(
Komornicki J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.