Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
2009
|
71
|
Tytuł artykułu
Some quality characteristics including isothiocyanates content of horseradish cream as affected by storage period
Autorzy
Kosson R.
,
Horbowicz M.
Warianty tytułu
PL
Wpływ długotrwałego przechowywania na jakość chrzanu tartego z uwzględnieniem zawartości izotiocyjanianów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
Rocznik
2009
Tom
71
Opis fizyczny
p.123-132,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kosson R.
Research Institute of Vegetable Crops, Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Horbowicz M.
Department of Plant Physiology and Genetics, Institute of Biology, University of Podlasie, Prusa 12, 08-110 Siedlce, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9bcf6582-ea3d-46f1-ae49-beea2cdec8d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.