PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 3 |

Tytuł artykułu

Wybrane aspekty innowacyjności oraz zasad i procedur opracowywania nowego produktu spożywczego

Warianty tytułu

EN
Chosen aspects of innovation and the rules and procedures for the development of a new food product

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.15-19,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
  • Katedra inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
  • Katedra inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
  • Katedra inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
  • Katedra inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ul.Doświadczalna 44, 20-236 Lublin

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9b8120de-4337-4af0-9f01-1bffefc7a4f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.