Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nawozy i Nawożenie
2000
|
02
|
3a[04]
|
Tytuł artykułu
Wpływ zróżnicowanego nawożenia azotem na wartość technologiczną chlebowych odmian pszenicy ozimej
Autorzy
Klupczynski Z.
,
Knapowski T.
,
Ralcewicz M.
,
Murawska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pszenica ozima
pszenica chlebowa
odmiany roslin
odmiany chlebowe
pszenica Panda
pszenica Begra
plony
ziarno zboz
maka pszenna
wartosc technologiczna
zawartosc bialka ogolnego
liczba opadania
wskaznik sedymentacyjny
objetosc chleba
gleby kompleksu zytniego bardzo dobrego
nawozenie azotem
nawozenie zroznicowane
poziom nawozenia
efektywnosc nawozenia
doswiadczenia polowe
Wydawca
-
Czasopismo
Nawozy i Nawożenie
Rocznik
2000
Tom
02
Numer
3a[04]
Opis fizyczny
s.61-72,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Klupczynski Z.
Zakład Podstaw Chemii Rolnej, Katedra Chemii Rolnej, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 5, 85-326 Bydgoszcz
autor
Knapowski T.
Zakład Podstaw Chemii Rolnej, Katedra Chemii Rolnej, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 5, 85-326 Bydgoszcz
autor
Ralcewicz M.
Zakład Podstaw Chemii Rolnej, Katedra Chemii Rolnej, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 5, 85-326 Bydgoszcz
autor
Murawska B.
Zakład Podstaw Chemii Rolnej, Katedra Chemii Rolnej, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul.Seminaryjna 5, 85-326 Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9b520f37-cb83-409f-81aa-ebb1ffe1c71c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.