PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 1 |
Tytuł artykułu

Evaluation of the effect of roasted constituents on the antioxidant activity of cereal coffee

Warianty tytułu
PL
Ocena wpływu prażonych składników na aktywność przeciwutleniającą kawy zbożowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
1
Opis fizyczny
p.128-135,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Al.Niepodleglosci 10, 60-967 Poznan, Poland
autor
  • Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Al.Niepodleglosci 10, 60-967 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9b4e3a90-b0cd-4bfa-9cd2-ee6e88e9508b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.