PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 1 |

Tytuł artykułu

Evaluation of the effect of roasted constituents on the antioxidant activity of cereal coffee

Warianty tytułu

PL
Ocena wpływu prażonych składników na aktywność przeciwutleniającą kawy zbożowej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

p.128-135,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Al.Niepodleglosci 10, 60-967 Poznan, Poland
autor
  • Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Al.Niepodleglosci 10, 60-967 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9b4e3a90-b0cd-4bfa-9cd2-ee6e88e9508b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.