Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2020
Tom
68
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Znaczenie identyfikacji wizualnej
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Jak nie dać się wirusom?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Klient agresywny lub niecierpliwy
artykuł:
Jak uzyskać Wiążącą Informację Stawkową (WIS)?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Opakowania dla piekarni i cukierni
artykuł:
Zmywarka Multi Washer - nowa funkcja: dezynfekcja
(
Nurowski A.
)
artykuł:
Rejestr BDO - ważny obowiązek przedsiębiorców
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Czego może nas nauczyć podejście BCM?
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Czy przekazać piekarnię dziecku?
(
Moszczyński W.
)
artykuł:
Wiążąca Informacja Stawkowa ochroną podatnika
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Akademia Mistrza Biznesu - praktyczne wsparcie dla słodkiego biznesu!
artykuł:
Gospodarka i społeczeństwo po pandemii
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Budujemy piece dla mistrzów rzemiosła
artykuł:
Rozpocznij sezon lodowy z Savpol
artykuł:
Polskie termoolejowe piece piekarskie. Termosystem - technologia przyszłości
artykuł:
W opakowaniu czy bez?
artykuł:
Surowce dodatkowe w piekarni
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Ekologiczne opakowania wspomagają sprzedaż
(
K. P.
)
artykuł:
Zmiana zachowań konsumenckich
(
Pietka A.
)
artykuł:
Wina kachetyjskie - technologia sprzed 8 tysiącleci
(
Paprocki J.
)
artykuł:
W poszukiwaniu racjonalnych usprawnień
artykuł:
Dyscyplinarka dla pracownika. Część I - podstawowe pojecia, które warto znać
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Czy Polacy wiedzą, jak postępować z żywnością w dobie pandemii COVID-19?
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.