Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
02
|
Tytuł artykułu
Szybka metoda identyfikacji i oceny jakości produktów mlecznych z dodatkami smakowymi
Autorzy
Steinka I.
,
Skrok E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
dodatki smakowe
napoje mleczne fermentowane
cechy organoleptyczne
barwniki spozywcze
procesy technologiczne
jogurt
maslanka
serki homogenizowane
metoda kolorymetryczna
barwa
smakowitosc
producenci
analiza porownawcza
owoce
zmiany barwy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
02
Opis fizyczny
s.18-24,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Steinka I.
Katedra Towaroznawstawa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Skrok E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9abb2c38-f67d-4cf9-a87b-36e8b0135a76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.