PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 19 | 1 |

Tytuł artykułu

Skład chemiczny i wartość pokarmowa makuchu z dyni

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Chemical composition and nutritional value of pumpkin seed cake

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

1

Opis fizyczny

s.205-209,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9a71054e-e3b1-44ed-b060-549c859edb71
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.