Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Charaktrystyka cen zbóż chlebowych
artykuł:
O czym każdy przechowalnik ziarna zbóż wiedzieć powinien (część 1)
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Marketing mobilny
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Gryka - alternatywny surowiec w piekarstwie
(
Sadowska A.
,
Diowksz A.
)
artykuł:
Automatyzacja szybkich metod oznaczania mikotoksyn
artykuł:
Wykorzystanie energii słonecznej w młynie
artykuł:
Pobieranie próbek do oceny zgodności danej partii ziarna zbóż ze specyfikacją jakościową
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Naukowcy rozkodowali genom pszenicy
artykuł:
Zagrożenia związane z występowaniem dioksyn i polichlorowanych bifenyli w ziarnach i produktach zbożowych
(
Rozewicz M.
)
artykuł:
Sytuacja na rynku zbóż
(
Marciniak M.
)
artykuł:
Stiavelli: światowa premiera nowej maszyny paczkującej SVML/SDFQ do opakowań o podwójnym kwadratowym dnie
artykuł:
Kanada największym producentem i eksporterem rzepaku
artykuł:
Jubileusz 70-lecia Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS
(
Szafranska A.
)
artykuł:
Nowe zboże tritordeum - mieszaniec pszenicy i jęczmienia
(
Slowik E.
)
artykuł:
Sortex B - wydajność siedmiu modułów
artykuł:
Promocja drożdżówki wśród dzieci
artykuł:
RODO w małej firmie (część I)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Kawaler z odzysku (korespondencja z Holandii)
(
Wytrykus A.
)
artykuł:
Wyrok Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości w sprawie NPBT opublikowany
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Urugwaj znaczącym eksporterem soi i ryżu
artykuł:
Przwództwo (5). Czarakter menedżera: przyznanie się do błędu i przeprosiny
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Młyn na Bystrej ciągle pracuje
(
Kodlubanski T.
)
artykuł:
Mikrobiologiczne zagrożenia występujące w ziarnie zbóż i produktach zbożowych
(
Czubaszek A.
,
Kuchciak J.
)
artykuł:
Przystań smaku i kultury
(
Piotrowicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.