Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
2008
|
08
|
Tytuł artykułu
Energy consumption during extrusion-cooking of precooked pasta
Autorzy
Wojtowicz A.
,
Moscicki L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
energy consumption
extrusion-cooking
precooked pasta
wheat flour
mechanical energy
semolina
moisture content
raw material
kinetic energy
physicochemical change
Wydawca
-
Czasopismo
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Rocznik
2008
Tom
08
Opis fizyczny
p.311-318,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wojtowicz A.
Department of Process Engineering, Agricultural University in Lublin, Lublin, Poland
autor
Moscicki L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-993021e6-c0e8-4f15-846b-98e368fe129a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.