PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2020 | 04 |

Tytuł artykułu

Ryzyko strat żywności w zakładach przetwórstwa mięsnego

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.18-21,rys.,tab.,

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-98f87da9-969f-4f38-8f01-218f7735d3ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.