PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 82 | 1 |

Tytuł artykułu

Analysis of the selected antioxidant compounds in ice cream supplemented with Spirulina (Arthrospira platensis) extract

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

82

Numer

1

Opis fizyczny

p.41-48,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Biotechnology and Earth Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Department of Food Biotechnology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Food Biotechnology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Faculty of Biotechnology and Earth Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Faculty of Biotechnology and Earth Sciences, Lodz University of Technology, Stefanowskiego 4/10, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Department of Food Biotechnology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-98d9c6f6-eab2-4fd5-944d-4ed05186f4ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.