Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2011
Tom
66
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wzbogacanie żywności kwasem foliowym – naturalnym metabolitem przemysłowych szczepów drożdży Saccharomyces cerevisiae oraz bakterii fermentacji mlekowej
(
Goncerzewicz A.
,
Misiewicz A.
)
artykuł:
Ocena wartości wypiekowej mąki żytniej
(
Szafranska A.
)
artykuł:
Wpływ stopnia podstawienia na właściwości reologiczne skrobi utlenionych i acetylowanych
(
Malyszek Z.
,
Bialas W.
,
Le Thanh-Blicharz J.
,
Lewandowska G.
)
artykuł:
Właściwości reologiczne i tekstura kleików nowego typu skrobi RS4
(
Le Thanh-Blicharz J.
,
Malyszek Z.
,
Walkowski A.
,
Drozdzynska A.
,
Lewandowska G.
)
artykuł:
Ocena jakości innowacyjnych produktów – koncentratów obiadowych instant z udziałem ekstrudowanej kaszy jęczmiennej
(
Kulczak M.
,
Jezewska M.
,
Blasinska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.