PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 81 | 2 |

Tytuł artykułu

Elimination of ochratoxin A by lactic acid bacteria strains isolated from chickens and their probiotic characteristics

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

81

Numer

2

Opis fizyczny

p.112-124,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Fermentation Technology, prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Preclinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
  • Department of Fermentation Technology, prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-985a943f-7243-41a3-90b0-686e0a4d7db9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.