Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
2017
|
81
|
2
|
Tytuł artykułu
Elimination of ochratoxin A by lactic acid bacteria strains isolated from chickens and their probiotic characteristics
Autorzy
Kuprys-Caruk M.
,
Stefanska I.
,
Chablowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2017
Tom
81
Numer
2
Opis fizyczny
p.112-124,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kuprys-Caruk M.
Department of Fermentation Technology, prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
autor
Stefanska I.
Department of Preclinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
autor
Chablowska B.
Department of Fermentation Technology, prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-985a943f-7243-41a3-90b0-686e0a4d7db9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.