PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2013 | 121 | 4 |

Tytuł artykułu

Badania mikrobiologiczne cukru w kontekście jego wykorzystania w różnych branżach przemysłu spożywczego

Warianty tytułu

EN
Microbiological researches of sugar in the context of its use in various sectors of the food industry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

121

Numer

4

Opis fizyczny

s.153-157,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Cukrownictwa w Lesznie
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Cukrownictwa w Lesznie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-983223b7-0572-4116-b239-de8e0d78a05c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.