Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1982
Tom
08
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
A rational procedure for hot cutting pork carcasses
(
Krajewski K.
,
Strak J.
,
Mroczek J.
,
Dowiercial R.
)
artykuł:
The technology of hot meat in processed meat and meat products
(
Pisula A.
)
artykuł:
The comparsion of hot cut and chilled beef as raw material for the production of comminuted sausages
(
Kowalski Z.
,
Panasik M.
,
Bykowski W.
,
Zoltowska A.
)
artykuł:
The influence of slaughter weight of pigs on the quality characteristics of canned hot meat
(
Pospiech E.
)
artykuł:
Post-mortem changes in muscle with regard to processing of hot-boned beef
(
Hamm R.
)
artykuł:
The use of hot meat in meat products
(
Henrickson R. L.
)
artykuł:
Electrical stimulation for improving meat quality
(
Lawrie R. A.
)
artykuł:
Characteristics of sausages and smoked and cured products manufactured from pre-rigor meat in semi-technical conditions
(
Dowiercial R.
,
Tomczak J.
,
Jazwinska H.
,
Pisula A.
)
artykuł:
Thermostability of collagen in hot and chilled bovine muscle tissue
(
Dzierzynska-Cybulko B.
,
Gajewska-Szczerbal H.
,
Pospiech E.
)
artykuł:
Effects of electrical stimulation, temperature of boning and storage time on bacterial counts and shelf-life characteristics of beef cuts
(
Berry B. W.
,
Kotula A. W.
)
artykuł:
Physicochemical characteristics of canned "hot" meat as affected by various quality of pork
(
Pospiech E.
)
artykuł:
Characteristics of model sausage and model canned ham manufactured from pre-rigor pork
(
Dowierciał R.
,
Mach L.
,
Popko T.
,
Pisula A.
)
artykuł:
High temperature processing of pork
(
Norman G. A.
,
Nicolaides L.
,
Tait C.
,
Grimes C.
,
Henning R.
)
artykuł:
Economic implications of hot meat processing
(
Gracz J.
,
Wojcik J.
)
artykuł:
Effect of low voltage electrical stimulation on PH, colour and water-holding capacity of beef
(
Burzuta K.
,
Kien S.
,
Krzywicki K.
,
Wojcik J.
)
artykuł:
Energy conservation in the meat industry
(
Ferguson E. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.