Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
2010
|
73
|
Tytuł artykułu
Influence of copper lons on the plant material obtained from the anther culture of carrot (Daucus carota l.)
Autorzy
Szafranska K.
,
Kowalska U.
,
Gorecka K.
,
Amarowicz R.
,
Urbalewicz A.
,
Gorecki R.
,
Janas K. M.
Warianty tytułu
PL
Wpływ jonów miedzi na materiał roślinny uzyskany z zarodków androgenetycznych marchwi (Daucus carota l.)
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
Rocznik
2010
Tom
73
Opis fizyczny
p.23-31,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szafranska K.
University of Lodz, Faculty of Biology and Plant Environmental Protection Banacha 12/16, 90-237 Lodz, Poland
autor
Kowalska U.
Research Institute of Vegetable Crops Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Gorecka K.
Research Institute of Vegetable Crops Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Amarowicz R.
Polish Academy of Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research Olsztyn, Poland
autor
Urbalewicz A.
Polish Academy of Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research Olsztyn, Poland
autor
Gorecki R.
Research Institute of Vegetable Crops Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Janas K. M.
University of Lodz, Faculty of Biology and Plant Environmental Protection Banacha 12/16, 90-237 Lodz, Poland
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-97ede6be-4a9b-4988-8815-0dd56441dffc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.