Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
05
|
Tytuł artykułu
Przewodnik wdrażania zasad HACCP w małych piekarniach
Autorzy
Dojutrek C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przewodnik
wdrazanie zasad
system HACCP
przedsiebiorstwa male
dokumentacja
instrukcje
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
05
Opis fizyczny
s.25
Twórcy
autor
Dojutrek C.
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa, ul.Czackiego 3/5, 00-043 Warszaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-97b8165b-d529-4b90-bbb8-a47e81ff9918
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.