Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1984
|
38
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ reformy gospodarczej na korzystne zmiany w węgierskim przemyśle konserwowym
Autorzy
Berdowski J.B.
,
Krawczyk W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemiany ekonomiczne
Wegry
przemysl zywnosciowy
konserwy
koncentraty spozywcze
koncentrat pomidorowy
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
3
Opis fizyczny
s.32-33,tab.
Twórcy
autor
Berdowski J.B.
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego, Warszawa
autor
Krawczyk W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-97b3d357-18ee-43ab-a741-c3244f3acca4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.