Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1981
|
35
|
01
|
Tytuł artykułu
Pokrzywa zwyczajna i jej miejsce we współczesnym jadłospisie
Autorzy
Wojtal R.
,
Szoszkiewicz J.
,
Feliksiak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
pokrzywa zwyczajna
wartosc odzywcza
przepisy kulinarne
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
01
Opis fizyczny
s.12-14
Twórcy
autor
Wojtal R.
autor
Szoszkiewicz J.
autor
Feliksiak J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-97ab468c-3d24-44b2-944e-2b6a69c87f7b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.