PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 1 |

Tytuł artykułu

Antioxidant activity of hybrid sturgeon (Huso dauricus × Acipenser schrenckii) protein hydrolysate prepared using bromelain, its fractions and purified peptides

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

1

Opis fizyczny

p.79-89,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Key Laboratory of Fermentation Resource and Application in Sichuan Higher Education, Faculty of Agriculture, Forestry and Food Engineering, Yibin University, Yibin, 644000, Sichuan, China
  • Department of Agricultural Engineering, Faculty of Agriculture, Foods and Environment, Sana’a University, Sana’a, Yemen
autor
  • Key Laboratory of Fermentation Resource and Application in Sichuan Higher Education, Faculty of Agriculture, Forestry and Food Engineering, Yibin University, Yibin, 644000, Sichuan, China
autor
  • Key Laboratory of Fermentation Resource and Application in Sichuan Higher Education, Faculty of Agriculture, Forestry and Food Engineering, Yibin University, Yibin, 644000, Sichuan, China
autor
  • Food and Dairy Science and Technology Department, Faculty of Environmental Agricultural Science, Arish University, North Sinai, Egypt

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9779fa7a-3cdc-49e8-a068-420dc1d8f724
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.