Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Rola lidera w zarządzaniu przedsiębiorstwem
(
Mruk H.
)
artykuł:
Zastosowanie metody PCR do wykrywania patogenów w żywności
(
Walczak P.
,
Oltuszak-Walczak E.
,
Merlak D.
)
artykuł:
Błonnik pokarmowy – korzyści zdrowotne i technologiczne
(
Gorecka D.
)
artykuł:
Fałszowanie żywności od czasów starożytnych do dziś
(
Sawicki W.
)
artykuł:
Jubileusz 80-lecia Spółdzielni Mleczarskiej Lazur
artykuł:
Pomagamy lepszym. Ze Stanisławem Kowalczykiem, Głównym Inspektorem Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, rozmawiają Agnieszka Górecka i Henryk Piekut
(
Gorecka A.
,
Piekut H.
)
artykuł:
Powłoki jadalne – tworzenie i zastosowanie
(
Kokoszka S.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Wzbogacanie żywności w witaminy – za i przeciw
(
Nowak K.
,
Zmudzinska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.