PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1959 | 03 | 07 |

Tytuł artykułu

Jak dodatek mąki żytniej wpływa na właściwości wypiekowe mąki pszennej?

Autorzy

Warianty tytułu

FR
Influence de la farine de seigle sur la valeur boulangere de farine de froment
DE
Einfluss der Zugabe des Roggenmehls auf den Backwert der Weizenmehle

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

03

Numer

07

Opis fizyczny

s.212-213,tab.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-973190a3-dc15-4271-9960-e2d3d39dabc7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.