Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Nad Wełtawą wiosna. Relacje handlowe Polski i Czech
(
Oniszczuk M.
)
artykuł:
Smacznie i bezpiecznie. Rozmowa z Marzanną Michalak, pełnomocnik Zakładu Mięsnego "Zbyszko"
artykuł:
Stawiamy na jakość oraz walory smakowe. Rozmowa z Przemysławem Cieślikiem, Brad Manager Contimax S. A.
artykuł:
Musimy pogłębiać specjalizację i rozwijać jakość wyrobów. Rozmowa z Rajmundem Paczkowskim, Prezesem Zarządu Krajowej Rady Drobiarstwa - Izby Gospodarczej oraz Łukaszem Dominiakiem, nowym Dyrektorem Generalnym Krajowej Rady Drobiarstwa
artykuł:
Dbamy o konsumentów. Rozmowa z Małgorzatą Wódkiewicz, Kierownik Marketingu Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka
artykuł:
Wiarygodność i profesjonaliz. Rozmowa z dr. inż. Wojciechem Henrykowskim, Prezesem Zarządu Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S. A.
artykuł:
Bezpieczeństwo produktu to nasz fundament. Rozmowa z Markiem Dryjańskim - Dyrektorem ds. Zapewnienia i Kontroli Jakości, Małgorzatą Kołodrub - Kierownikiem ds. komunikacji, Beatą Sawicką - Kierownikiem Biura Zarządu NUTRICIA Zakłady Produkcyjne
artykuł:
Powstał polski model rynku detalicznego. Podsumowanie handlu w 2010 roku
(
Falinski A.
)
artykuł:
PDŻ: synonim produktów wysokiej jakości. Rozmowa zdr Anitą Szczykutowicz, dyrektor Biura Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
artykuł:
Inowacyjne podejście. Rozmowa z Beatą Dziewulską, Product Manager - Gerber Nestle Nutrition
artykuł:
Cel? Budowanie wspólnej marki. Rozmowa z Wiesławem Różańskim, prezesem Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
artykuł:
Rentowność będzie niższa. Rozmowa z Ryszardem Smolarkiem, Prezesem Zarządu Zakładów Mięsnych Łmeat-Łuków S. A.
artykuł:
Tradycyjne wyroby, najnowsza technologia. Rozmowa z Martą Gzella-Plata
artykuł:
Wspieramy rozwój organizacji Klientów. Rozmowa z Jolantą Baj, Dyrektor DAS Polska
artykuł:
Konsolidacja to korzyści. Debata o powołaniu Państwowej Inspekcji Bezpieczeństwa Żywności i Weterynarii
(
Nalewajk T.
)
artykuł:
EFSA budzi zaufanie. Wyniki sondażu Eurobarometr nt. zagrożeń związanych z żywnością
artykuł:
Eurobarometr - zwierciadło Europy. Komentarz do sondażu EFSA nt. zagrożeń związaz żywnością
(
Ludwicki J. K.
)
artykuł:
Najlepiej radzili sobie duzi i najwięksi. Rozmowa z Bogusławem Miszczukiem, prezesem Grupy Sokołów S. A.
artykuł:
Zaufanie i odpowiedzialność. Rozmowa z Leszkiem Sitkowskim, Dyrektorem Biura LRQA Polska
artykuł:
Uprościć prawo, zmniejszyć biurokrację. Rozmowa z prof. Stanisławem Ziębą, Przewodniczącym Rady Gospodarki Żywnościowej
artykuł:
Rozmaryn jako przeciwutleniacz. Analiza właściwości przyprawy stosowanej w mięsie
(
Hac-Szymanczuk E.
)
artykuł:
Obowiązki i zagrożenia cz.3. Zapewnienie bezpieczeństwa posiłków w żywieniu zbiorowym
(
Turlejska H.
)
artykuł:
Nasza misja to nieść wartość dodaną. Rozmowa z Sebastianem Ciachem, szefem zespołu branży spożywczej DEKRA Certification Sp. z o. o.
artykuł:
Brak jednego głosu branży mięsnej. Rozmowa z Maciejem Dudą, prezesem Polskiego Koncernu Mięsnego DUDA
artykuł:
Innowacyjna żywność. Trendy na rynku produktów spożywczych dla dzieci
(
Janowicz M.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Konsolidacja powinna być pełniejsza
(
Kowalczyk S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.