Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2012
|
45
|
3
|
Tytuł artykułu
Całkowity potencjał antyoksydacyjny wybranych produktów spożywanych przez 50-letnich mieszkańców Wrocławia w 2008 roku
Autorzy
Ilow R.
,
Regulska-Ilow B.
,
Misiewicz D.
,
Rozanska D.
,
Kowalisko A.
,
Biernat J.
Warianty tytułu
EN
Total antioxidant capacity of selected food products consumed by 50-year-old inhabitants of Wroclaw in 2008
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2012
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.989-994,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ilow R.
Zakład i Katedra Bromatologii i Dietetyki, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Pl.Nankiera 1, 50-140 Wrocław
autor
Regulska-Ilow B.
autor
Misiewicz D.
autor
Rozanska D.
autor
Kowalisko A.
autor
Biernat J.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-959f5892-acbb-42b2-a7d1-c94738b923d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.