Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1980
Tom
28
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Charakterystyka procesu przemieszczania wyrobów cukierniczych na drodze od producenta do konsumenta
(
Lisinska-Kusnierz M.
)
artykuł:
Zakład Technologii Zbóż Instytutu Technologii Żywnosci SGGW-AR w Warszawie
(
Haber T.
)
artykuł:
I półrocze w piekarniach i ciastkarniach
artykuł:
Od zboża, mąki do dobrego chleba
artykuł:
Produkcja pieczywa śniadaniowego
artykuł:
Na Węgrzech
artykuł:
Wytwórnia bagietek w Łodzi
(
Bobowik C.
,
Szczepanski A.
)
artykuł:
Jakość pieczywa produkowanego w piekarniach GS
(
Zapalowicz J.
)
artykuł:
Wykorzystanie pszenżytra do produkcji chleba
(
Haber T.
,
Kaczorowska W.
)
artykuł:
Uniwersalne urządzenie do liczenia drobnego pieczywa
artykuł:
Normy nowe i znowelizowane
(
Starosielec W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.