PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 4 |

Tytuł artykułu

Właściwości fizykochemiczne i profil teksturometryczny jogurtów wzbogaconych cytrynianem wapnia

Warianty tytułu

EN
Physicochemical and textural properties of calcium citrate-enriched yogurts

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

4

Opis fizyczny

s.946-952,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
  • Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
autor
  • Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
autor
  • Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9483c736-79f6-4a96-b77a-f16c4a34e705
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.