Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
4
|
Tytuł artykułu
Właściwości fizykochemiczne i profil teksturometryczny jogurtów wzbogaconych cytrynianem wapnia
Autorzy
Szajnar K.
,
Znamirowska A.
,
Pawlos M.
,
Kalicka D.
Warianty tytułu
EN
Physicochemical and textural properties of calcium citrate-enriched yogurts
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
4
Opis fizyczny
s.946-952,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szajnar K.
Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
autor
Znamirowska A.
Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
autor
Pawlos M.
Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
autor
Kalicka D.
Zakład Technologii Mleczarstwa, Wydział Biologiczno-Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski, al.Rejtana 16c, 35-959 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9483c736-79f6-4a96-b77a-f16c4a34e705
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.