Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Porównanie cech jakościowych proszku mlecznego produkowanego w Danii i w Polsce
(
Zbikowski Z.
,
Zbikowska A.
)
artykuł:
Wartość odżywcza krajowych tłuszczów jadalnych. Część II. Zawartość witamin E i A
(
Jelinska M.
,
Nadolinska I.
,
Kunachowicz H.
)
artykuł:
Perspektywy eksportu rolno-spożywczego
artykuł:
Prosty sposób klarowania ekstraktów w miareczkowej metodzie oznaczania kwasu askorbinowego
(
Samotus B.
,
Scigalski A.
,
Dulinski J.
)
artykuł:
Wpływ ziemio okrzemkowej i perlitu na występowanie niektórych pierwiastków w winie
artykuł:
Związki przemysłu spożywczego z rolnictwem na przykładzie województwa krośnieńskiego
(
Compala M.
)
artykuł:
Badania laboratoryjne nad zastosowaniem biologicznej reduckji siarczków do oczyszczania ścieków z produkcji kwasu cytrynowego
(
Gasiorek J.
,
Domka F.
)
artykuł:
Szkodliwe ilości pierwiastków śladowych w żywności
(
Lasota W.
)
artykuł:
Liofilizacja próżniowa i liofilizacja pod ciśnieniem atmosferycznym w warstwie fluidalnej
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.