Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1990
|
17
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Wpływ preparowania nasion rzepaku na jakość białka oraz zawartość energii metabolicznej
Autorzy
Koreleski J.
,
Fras B.
,
Kubicz M.
Warianty tytułu
EN
The effect of rapeseed treatment on protein quality and the content of metabolizable energy
DE
Der Einfluss des Praparierens der Rapssamen auf die Qualitat des Proteins sowie den Wert der umsetzbaren Energie
RU
Vlijanie termicheskojj i mekhanicheskojj obrabotki semjan rapsa na kachestvo proteina i soderzhanie obmennojj energii
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
DE
RU
Słowa kluczowe
PL
rosliny oleiste
rzepak
nasiona oleiste
zawartosc glukozynolanow
preparowanie pasz
parowanie
rozdrabnianie
stopien rozdrobnienia
bialko
jakosc
wartosc odzywcza
zawartosc energii metabolicznej
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1990
Tom
17
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.61-72,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Koreleski J.
Zakład Żywienia i Fizjologii Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Fras B.
Zakład Żywienia i Fizjologii Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Kubicz M.
Zakład Żywienia i Fizjologii Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9407bd86-49ad-4ab7-b8d6-7dbbb2521806
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.