PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 17 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Wpływ preparowania nasion rzepaku na jakość białka oraz zawartość energii metabolicznej

Warianty tytułu

EN
The effect of rapeseed treatment on protein quality and the content of metabolizable energy
DE
Der Einfluss des Praparierens der Rapssamen auf die Qualitat des Proteins sowie den Wert der umsetzbaren Energie
RU
Vlijanie termicheskojj i mekhanicheskojj obrabotki semjan rapsa na kachestvo proteina i soderzhanie obmennojj energii

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
DE
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Numer

1-2

Opis fizyczny

s.61-72,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Żywienia i Fizjologii Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Zakład Żywienia i Fizjologii Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Zakład Żywienia i Fizjologii Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9407bd86-49ad-4ab7-b8d6-7dbbb2521806
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.