Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
20-lecie PFPŻ i VII "Forum 100"
artykuł:
Czynniki wpływające na jakość mikrobiologiczną tradycyjnych wyrobów mięsnych
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
,
Piwowarek K.
,
Wolska I.
)
artykuł:
80-lecie Adama Olszewskiego
artykuł:
Mięso a savoir-vivre
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Ogólne zasady wprowadzania do obrotu produktów mięsnych
(
Szpunar A.
,
Stolarski K.
)
artykuł:
Walory smakowe i prozdrowotne mięsa jagnięcego
(
Glodek E.
,
Duma P.
)
artykuł:
55-lecie Wydziału Nauk o Żywności SGGW
artykuł:
Nowa siedziba GEA Poland
artykuł:
Higiena w sklepach mięsnych okiem klienta
(
Godlewska K.
)
artykuł:
Wędzonki tradycyjne niskowydajne
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Jakość szynek konserwowych
(
Florek M.
,
Domaradzki P.
,
Ryszkowska-Siwko M.
,
Skalecki P.
,
Brogowska K.
,
Jaruga I.
)
artykuł:
Innowacje i trendy w technologii przetwarzania surowców pochodzenia zwierzęcego
(
Panasiewicz M. K.
,
Wilczynski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.