PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 26 | 08 |

Tytuł artykułu

Zmiany niektórych wskaźników świeżości masła śledziowego podczas przechowywania

Warianty tytułu

EN
Changes of some parameters of freshnes of „hering butter" during storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Numer

08

Opis fizyczny

s.493-495,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Wydział Weterynarii, Wyższa Szkoła Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Wydział Weterynarii, Wyższa Szkoła Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-93dc7a06-654d-4939-a0b3-b56420693d7c