Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Infrared drying of apple slices
(
Grdzelishvili G.
,
Hoffmann P.
)
artykuł:
Pozycjonowanie ryb podczas mechanicznego odgławiania
(
Wieliczko W.
,
Bil T.
)
artykuł:
Optymalne rozwiązanie dla zakładów wykorzystujących w procesach technologicznych próżnię
artykuł:
Normalizacja, jakość, konkurencyjność
(
Zawislak K.
)
artykuł:
Zastosowanie pola magnetycznego jako ekologicznej metoda poprawy jakości upraw
(
Pietruszewski S.
,
Kania K.
,
Kornarzynski K.
)
artykuł:
Przegląd, systematyka i analiza metod mycia
(
Diakun J.
)
artykuł:
Katedra Techniki Cieplnej, Wydział Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
(
Dziki D.
)
artykuł:
XX Jubileuszowe Sympozjum Naukowe z cyklu „Postęp naukowo–techniczny i organizacyjny w rolnictwie” Zakopane 2013 r.
(
Michalek R.
,
Latala H.
)
artykuł:
Prof. dr inż. Daniel Dutkiewicz
(
Diakun J.
,
Dowgiallo A.
)
artykuł:
Wykorzystanie ekobilansowych metod oceny oddziaływania na środowisko w odniesieniu do wybranych problemów sektora rolno-spożywczego
(
Klos Z.
)
artykuł:
Zmiany biochemiczne w mięsie bydła pozyskiwanego z rynku
(
Niedzwiedz J.
,
Ostoja H.
,
Zmijewski T.
,
Cierach M.
,
Ziomek A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.