Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
2004
|
15
|
Tytuł artykułu
Zmiany poubojowe białek zachodzące w mięsie świń zależne od jego kruchości
Autorzy
Pospiech E.
,
Greaser M. L.
,
Szlata M.
,
Sosnicki A. A.
Warianty tytułu
EN
Changes in the proteins of meat various tenderness
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
mieso PSE
mieso kwasne
mieso RFN
bialka miesa
zmiany poubojowe
kruchosc miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2004
Numer
15
Opis fizyczny
s.273-274
Twórcy
autor
Pospiech E.
Instytut Technologii Mięsa, Akademia Rolnicza w Poznaiu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań
autor
Greaser M. L.
autor
Szlata M.
autor
Sosnicki A. A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9292c516-e4fd-4e0a-b6a2-1c52da3dcea2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.