Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2015
Tom
14
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Antioxidant activities of leaf galls extracts of terminalia chebula (Gaertn.) retz. (Combretaceae)
(
Eshwarappa R. S. B.
,
Ramachandra Y. L.
,
Subaramaihha S. R.
,
Subbaiah S. G. P.
,
Austin R. S.
,
Dhananjaya B. L.
)
artykuł:
Effect of incubation time, inoculum size, temperature, pasteurization time, goat milk powder and whey powder on ace inhibitory activity in fermented milk by L. Plantarum LP69
(
Shu G.
,
Yang H.
,
Chen H.
,
Zhang Q.
,
Tian Y.
)
artykuł:
Proteolysis in tempeh-type products obtained with Rhizopus and Aspergillus strains from grass pea (Lathyrus sativus) seeds
(
Starzynska-Janiszewska A.
,
Stodolak B.
,
Wikiera A.
)
artykuł:
Effects of complementary and excess diet supplementation with selected minerals on their metabolism and distribution in the body: a model study
(
Friedrich M.
,
Podlaszewska G.
,
Pokorska-Niewiada K.
)
artykuł:
Nutritional value of raw pork depending on the fat type contents in pigs feed
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Szterk A.
,
Rogalski M.
,
Rambuszek M.
,
Kruk M.
,
Rokowska E.
)
artykuł:
Stevia rebaudiana bertoni - chemical composition and functional properties
(
Marcinek K.
,
Krejpcio Z.
)
artykuł:
Arachidonic acid production by Mortierella alpina using raw crop materials
(
Cao G.
,
Guan Z.
,
Liu F.
,
Liao X.
,
Cai Y.
)
artykuł:
Effects of sugar alcohol and proteins on the survival of Lactobacillus bulgaricus LB6 during freeze drying
(
Chen H.
,
Chen S.
,
Chen H.
,
Wu Y.
,
Shu G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.