Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2010
|
54
|
11-12
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie barwników spożywczych w przetworach owocowo-warzywnych
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo owocowo-warzywne
przetwory owocowo-warzywne
dodatki do zywnosci
wykorzystanie
barwniki spozywcze
barwniki naturalne
barwniki syntetyczne
barwienie zywnosci
regulacja prawna
Polska
rozporzadzenia
dopuszczenie do obrotu
wykaz barwnikow
zastrzezenia zdrowotne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
11-12
Opis fizyczny
s.38,40,rys.,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydzial Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-922b611d-24fb-4a89-8853-eba2bd6d847b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.