PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 75 | 03 |

Tytuł artykułu

Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych

Warianty tytułu

EN
Innovation in the production of meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

75

Numer

03

Opis fizyczny

s.6-10,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, Katedra Technologii Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, Katedra Technologii Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-916903fe-2236-474f-90b7-72b2c65495ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.